انجام پروزه طراحی سایت با اچ تی ام ال و سی اس اس

سایت مستر پیپر با به کارگیری بهترین برنامه نویسان و طراحان وبسایت با تخصص در زمینه های ui و ux و انواع فریمورک های جاوا اسکریپت مفتخر به انجام انواع پروژه های شما در این زمینه میباشد.

انجام پروژه های جاوا اسکریپت

متخصصان مستر پیپر با تسلط کامل به جاوا اسکریپت و فریم ورک های مختلف ان قادر هستند به سایت شما ظاهری زیبا و کاربر پسند دهند ک تجربه ی آن ها از دیدن وبسایت شما به یاد ماندنی شود.

طراحی صفحات وب با استفاده از HTML

HTML مخفف “HyperText Markup Language” است HTML . زبانی است که از آن برای نوشتن صفحات وب ایستا (استاتیک) استفاده می شود . این زبان برای مشخص کردن عناصر مختلف صفحه از یک سری تگ ( برچسب ) استفاده می شود . برای مثال برای اینکه یک تصویر را وارد صفحه کنیم از برچسب  استفاده می کنیم و برای مشخص کردن یک پاراگراف متن مورد نظر خود را بین تگ قرار می دهیم . بدین وسیله مرورگر اینترنت می تواند عناصر مختلف صفحه را شناسایی کند و آنها را نمایش دهد. مرورگرهای اینترنت کدهای HTML را دریافت می کنند و پس از تفسیر آن ها را به صورت یک صفحه وب به نمایش در می آورند . نوشتن صفحات HTML لزوما به برنامه خاصی احتیاج ندارد . حتی با استفاده از NotePad و Notepad+ در ویندوز هم می توانید صفحات مورد نظر خود را طراحی کنید . صرف نظر از برنامه ای که از آن برای طراحی صفحات خود کمک می گیرید آشنایی شما با HTML می تواند تا حد بسیار زیادی در کیفیت صفحات تأثیر بگذارد .  انجام پروژه برنامه نویسی اچ تی ام ال سی اس اس جاوا اسکریپت استفاده از CSS برای قالب بندی عناصر  HTML اصولاً برای مشخص کردن هویت عناصر صفحه به وجود آمد . یعنی برای اینکه مشخص شود کدام بخش صفحه یک پاراگراف است یا کدام قسمت سرفصل است و کدام بخش یک جدول است و … برای این منظور هم از یک سری تگ استاندارد نظیر و استفاده می شد . وظیفه ای که برای HTML در نظر گرفته شده بود فقط همین بود و نحوه نمایش این عناصر بر عهده مرورگرهای وب بود . برای مثال مشخصاتی نظیر فونت متن ، رنگ و مشخصاتی از این قبیل را مرورگر انتخاب می کرد و HTML در قالب بندی عناصر صفحه نقشی نداشت . به تدریج مرورگرهای بزرگ مثل اینترنت اکسپلورر و Netscape از تگهای HTML جدیدی برای قالب بندی و تعیین ظاهر صفحات وب استفاده کردند مانند تگ که برای تعیین فونت متن مورد استفاده قرار می گیرد و شناسه color که رنگ متن را مشخص می کند . صفحاتی که با HTML 3.2 نوشته شده اند به دلیل استفاده از این تگ ها برای قالب بندی صفحه به کد نویسی بیشتری احتیاج و در نتیجه صفحه ای که با این روش به وجود می آید مملو از تگهای HTML می شود و در نتیجه حجم صفحات افزایش می یابد و سرعت لود شدن آنها کاهش پیدا می کند . علاوه بر این اصل جدایی محتویات صفحه از قالب آن هم رعایت نمی شود . استفاده از استایل و شیوه نامه ها (CSS) با HTML 4.0 آغاز شد . از CSS برای قلب بندی عناصر صفحه استفاده می شود . برای مثال با آن می توان برای قسمتهای مختلف در صفحه تصویر زمینه تعیین کرد ، فونت آنها را تغییر داد ، رنگ متن ها را تغییر داد و بسیاری از قابلیت های دیگر که قبلاً درHTML وجود نداشت با CSS در دسترس طراحان قرار می گیرد . انجام پروژه برنامه نویسی اچ تی ام ال سی اس اس جاوا اسکریپت

جاوااسکریپت در HTML چیست ؟ جاوا اسکریپت یک زبان اسکریپت نویسی شی گرا و سمت کاربر (client side) می باشد که امروزه در طراحی سایت بسیار کاربرد دارد . ساختار زبان جاوا اسکریپت شباهت بسیار زیادی به سی پلاس پلاس (C++) و جاوا دارد ولی بسیاری به اشتباه فکر می کنند که جاوا اسکریپت در واقع همان زبان برنامه نویسی جاوا است . البته قابل ذکر است که این شباهت به دلیل یادگیری آسان این زبان می باشد و هیچ شباهتی در ساختار بین این دو زبان وجود ندارد . جاوا اسکریپت هم به صورت ساخت یافته و هم شی گراء قابل استفاده می باشد . در این زبان اشیاء با اضافه شدن خصوصیات و یا به اصطلاح متد ها به تمامی اشیا خالی شکل می گیرند . به همین دلیل می باشد که کاربرد اصلی جاوا اسکریپت در صفحات اینترنتی و وب سایت ها می باشد زیرا با استفاده از جاوا اسکریپت به راحتی می توان به اشیا داخل اچ تی ام ال ، جهت تغییر در آن دست یافت .

تاریخچه جاوا اسکریپت : جاوا اسکریپت در شرکت نت اسکیپ طراحی شد و بعدها به نام live script تغییر نام داد اما در نهایت به دلیل پشتیبانی از جاوا در مرورگر نت اسکیپ نام آن به جاوا اسکریپت java script تغییر پیدا کرد . اولین نسخه این زبان در سال ۱۹۹۵ عرضه شد و امروزه به یکی از زبان های برنامه نویسی پر طرفدار در عرصه وب تبدیل شده است . در ابتدا برنامه نویسان حرفه ای علاقه ای به استفاده از این زبان نداشتند و این زبان را متعلق به برنامه نویسان آماتور می دانستد اما بعد از ظهور ای جکس این زبان مورد توجه همگان قرار گرفت و بسیاری را وادار به استفاده کرد .

مزایای جاوا اسکریپت : تمامی زبان های برنامه نویسی دارای معایب و مزایای مختص به خود می باشند اما مزایای جاوا اسکریپت نسبت به معایب آن وزن سنگین تری است .     

تعدادی از این مزایا عبارتند از :

  • جاوا اسکریپت در همه مرور گرها قابل خوانده شدن می باشد
  • با جاوا اسکریپت می توانید به کد های اچ تی ام ال خود قابلیت برنامه نویسی دهید
  • بزرگترین کمک برای داینامیک کردن صفحات اچ تی ام ال شما توسط جاوا اسکریپت صورت می گیرد
  • با جاوا اسکریپت می توانید مرور گر کاربر را کنترل کنید
  • با جاوا اسکریپت می توانید کوکی بسازید واز آن به راحتی استفاده کنید

  معایب جاوا اسکریپت :

  • عیب یابی کدها بسیار دشوار است
  • کند بودن سرعت آن به دلیل کامپایل نشدن کدها
  • عدم نمایش پیام در برخی از خطاها

انجام پروژه برنامه نویسی اچ تی ام ال سی اس اس جاوا اسکریپت

سایت مستر پیپر نیز از دانشجویانی که در انجام پروژه های پیچیده خود مشکل دارند دعوت به عمل می آورد تا پروژه های خود را به ما بسپارند و با بهترین کیفیت تحویل بگیرند.

کیفیت انجام پروژه :

مسترپیپر به عنوان بهترین سایت انجام پروژه همیشه سعی داشته است بالاترین کیفیت را در انجام پروژه ها داشته باشد.

زمان انجام پروژه :

زمان انجام پروژه ها با توجه به زمانی که مشتری تعیین میکند انجام میشود و سعی بر این بوده که در کوتاه ترین زمان ممکن پروژه خود را دریافت کنید.

نحوه سفارش پروژه :

برای سفارش پروژه  خود میتوانید با کلیک بر روی فرم سفارش زیر اقدام به سفارش نمایید.


انجام پروژه های لینوکس و بش bash

انجام پروژه های پایگاه داده و طراحی دیتابیس database

طراحی لوگووبنرعکس های سایت وغیره با فتوشاپ(photoshop)

انجام انواع پروژه های برنامه نویسی با پی اچ پی و لاراول (php , laravel)

انجام انواع پروژه های برنامه نویسی و طراحی با اچ تی ام ال و سی اس اس و جاوااسکریپت (html,css,javascript)

انجام انواع پروژه های برنامه نویسی به زبان سی پلاس پلاسC++ و سی C

انجام انواع پروژه های برنامه نویسی به زبان پایتون و فریمورک جنگو و فلسک (Python,Django,Flask)

انجام پروژه های برنامه نویسی جاوا و اندروید (java , android)